09:58
'PaB-W'
0
Otišla je u kupovinu, u radnji je dočekao komentar majke i ćerke o majici koju je želela da kupi iz jednog razloga, ta smešna džinovska majica  je njen broj.

Ružne reči su je rasplakale, povredile, a onda i naterale da kupi "urnbesni odevni predmet" i pozira u njemu. Kad je vidite na fotografiji, ne vidite ništa smešno. Naprotiv, Rejčel Tejlor je žena kao sve druge.
- Devojka je uzela majicu u plus sajz veličini, pokazala je majci i rekla joj: "Pogledaj! Ja i još jedna osoba i još jedna možemo da "stanemo" u ovu majicu. Majka joj je odgovorila: " Da, možete! Ta stvar je ogromna! - ispričala je Rejčel Tejlor.
 
Rejčel, koja je ta plus sajz veličina, nije mogla da se obuzda, rasplakala se.
----------


 
- Pretpostavljam da su majka i ćerka izašle iz radnje. Ne znam. Suprug me je izveo iz prodavnice i  odveo do automobila.  Dugo sam sedela i plakala, ali sam se na kraju  vratila u radnju i kupila majicu- dodala je Rejčel.
 
Kad je obukla i shvatila koliko dobro izgleda u njoj, prestala je da bude tužna. Fotografiju na kojoj ponosno pozira i pokazuje rezultate uspešne kupovine, objavila je na svojoj Fejsbuk stanici, ali  i na Fejsbuk stranici prodavnice.
 
Prikupila je 150.000 lajkova, pozitivne komentare u kojima je nazivaju lepom, ali i one manje pozitivne u kojima joj poručuju da smrša i novac ne troši na kupovinu, već na dijetu.
 
Ona je poručila da ne treba da se obaziremo na one i ono  što nas povređuje,  posle ružnih reči, samo treba  da nastavimo dalje.
blic.rs

0 komentari:

Objavi komentar