12:50
'PaB-W'
0
Hoće li Severina Vučković početkom jeseni napokon reći svoje životno “da”? Prema pisanju Blica, atraktivna 43-godišnja pjevačica u rujnu će se udati za svojeg odabranika, 28-godišnjeg Igora Kojića Kebu, bivšeg nogometaša i sina poznatog srpskog folk pjevača Dragana Kojića Kebe. Mediji nagađaju i da je Severina u drugom stanju, no njezini bliski prijatelji to niječu.

Oboje žele dijete

- Nije trudna, ali toliko je zaljubljena i sretna s mlađahnim Igorom da nas ne bi čudilo da nji h dvoje već naveliko rade na tome da Severina drugi put postane mama te svojem sinu, troipolgodišnjem Aleksandru, kojeg je dobila dok je bila u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, podari sestru ili brata - kažu prijatelji splitske pjevačice, koji na pitanje je li istina da im se prijateljica udaje sliježu ramenima.

Nisu ih ozbiljno shvaćali

- Kad je počela vezu s Igorom, svi smo mislili da se njih dvoje samo zafrkavaju, da od toga neće biti ništa ozbiljnije. S mladićem je Severinu sasvim slučajno upoznao njezin bivši menadžer i dugogodišnji prijatelj Edvin Softić, koji Igora zna preko njegova oca. No, kako se romansa između Severine i Igora produbljivala, svima nam je postalo jasno da zaljubljeni par misli ozbiljno. Uostalom, da nije tako, Severina Igora nikad ne bi upoznala sa svojim sinom. A nakon toga, baš sve je moguće, pa tako i svadba - kažu Severinini prijatelji.
Prema pisanju Blica Severina, koja se već ponaša kao članica obitelji Kojić pa potencijalnog svekra u javnosti oslovljava s “dida”, udajom namjerava uzeti Igorovo prezime. Vjenčanje bi, prema medijskim napisima, trebao financirati Dragan Kojić Keba, a svadba će, kažu upućeni, biti mješavina srpskih i dalmatinskih običaja.

Ušla u familiju

Još se ne zna tko će zabavljati svatove, ali nije nemoguće da mikrofon na vjenčanju u ruku uzme i sam Kojić senior te zapjeva neki od svojih hitova, poput “Vodiću te u Kinu”, “Kad puca nek puca” ili “Srce zaljubljeno”. A možda će mu se pridružiti i sama Severina pa da zajedno otpjevaju Kebin hit “Srce kuca tvoje ime”, kao što su to prošlog tjedna učinili na koncertu u Loznici, nakon čega se dirnuta pjevačica rasplakala.

- To su bile suze radosnice. Njoj je drago što su je uz Igora tako lijepo prihvatili i Igorovi otac i majka. Uz to, Igor se sjajno slaže s njezinim sinom, a sigurni smo da će i Severinina majka Ana, koja se u početku brinula zbog velike razlike u godinama između svoje kćeri i njezina novog dečka, biti sretna kada vidi svoju lijepu kćer u vjenčanici - kažu Severinini prijatelji.
jutarnji.hr

0 komentari:

Objavi komentar