15:29
'PaB-W'
0
Iako mnogi vole leto, postoje određene stvari koje tokom tog perioda izuzetno muče žene.
Donosimo neke od problema u vrućim letnim danima i savete kako da ih rešite.
Znoj među grudima - Ako ste skloni znojenju, nanesite dezodorans ili bebi puder između grudi.

Peku vas bedra - Preporučuje se izbegavanje uskih suknji i haljina. Držite se lepršavih krojeva, u kojima imate dovoljno prostora da normalno koračate, a da vas trenje ne iziritira.
Svetlucavo lice - Ovde se misli na situaciju kada je lice lepljivo zbog znoja. Kako biste to izbegli koristite laganiju podlogu ili puder, odnosno kozmetiku na kojoj piše da je suva i otporna na znoj.
"Rastopljena" šminka - Kako biste to sprečili, kada završite sa šminkanjem, nanesite sprej koji će zadržati šminku onako kako ste je i naneli.
Ispucala, suva stopala - Potopite stopala u mlaku vodu, dodajte malo morske soli i sodu bikarbonu i držite nekoliko minuta stopala u ovoj mešavini.
Urasle dlačice - Leti se češće brijemo i depiliramo zbog čega imamo više uraslih dlačica nego inače. Zato vodite računa da uvek koristite oštar brijač. Ukoliko se depilirate, radite to nakon tuširanja, kada je koža mekša. Osim toga, povremeno napravite piling kože. Pomešajte kukuruzno brašno i malo vode, pa time istrljate kožu.

Da niste jedine koje imaju ove i slične probleme tokom vrelih, letnjih dana, pokazuje i ovaj šaljivi video koji možete pogledati OVDJE.
srbijadanas.rs

0 komentari:

Objavi komentar