21:35
'PaB-W'
0
Svima se tijekom seksa može dogoditi neka glupost koja na kraju pokvari raspoloženje i onda pomislite ''ovo mogu samo ja''. Ma to se događa svima, samo opušteno.
Čak i najbolji seks ima trenutaka koji nisu za pamćenje.  
1. Udaranje glavom, koljenom, laktom...

Strastveno se ljubite, vrtite se po krevetu, pokušavate se preokrenuti da vi budete gore i jedno od vas počne vrištati od boli. Bilo da su vam nastradala rebra, nos ili oko, bol definitivno kvari ugođaj. No, nemojte se predati.
2. Čudni 'mokri' zvukovi
Vrući ste, znojni ste i odjednom vaša koža počne proizvoditi onaj glupi zvuk mljackanja i/ili stvaranja vakuuma. Nikad vam se to nije dogodilo? Zalijepite se jedno za drugo i kad se odvojite zvuči poput prdeža. Jako je smiješno, trebat će vam nekoliko trenutaka da se prestanete smijati.
3. Problemi s grudnjakom
Bez obzira na to koliko puta su ga već otkopčavali, muškarci nikako da shvate taj komplicirani mehanizam. Kakav pojas nevinosti, grudnjak je sasvim dovoljan! Ponudite da ćete to učiniti sami, ali ne na način da se vaš partner osjeća nesposobno. I ne živcirajte se - tek će to pokvariti ugođaj.

4. Plinovi
Zadržavanje prdeža jedna je stvar. Zadržavanje prdeža dok ste usred seksa sasvim je nešto drugo. A on se čudi zašto se ne možete opustiti...
5. Grčevi, bolni grčevi
Usred fantastičnog seksa jedno od vas počne neartikulirano vrištati i skakati po sobi. Da, grčevi. Izdaja mišića zaista boli.
6. Kriva 'rupa'
Vi ga pitate što radi, on se čudi vašem pitanju. Onda vama nije jasno je li glup ili je gad. Na kraju ispadne da je došlo do zabune jer ste oboje jako skliski i mrak je.
  Autor: ab/cosmopolitan

0 komentari:

Objavi komentar